Spinaziesoep met crème fraîche en gerookte zalm
Een soepje is altijd goed! Kant-en-klaar kan natuurlijk, maar je kunt ook echt super gemakkelijk zelf een heerlijke verse soep bereiden. Deze spinaziesoep bijvoorbeeld. Door de spinazie te koken met kikkererwten en vervolgens te pureren ontstaat een lekkere gebonden soep. Serveer met een beetje crème fraîche, geroosterde pijnboompitjes en snipperige gerookte zalm en smullen maar! Heerlijk als warme lunch of als hoofdmaaltijd.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |