Toastje met chutney van paprika en aubergine

Toastje met chutney van paprika en aubergine

Ingrediënten

De chutney uit dit recept is heerlijk op een toastje met roomkaas, maar het smaakt ook heerlijk bij vlees, op een broodje, in een salade en ga zo nog maar even door. Maak dus vooral het hele recept, wat genoeg is voor 750 ml chutney. In een goed afgesloten pot is het in de koelkast blijft het zeker een week op twee goed. Alle tijd dus om het overal op te smeren en bij te serveren. 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Tina Talsma
  • Suzanne van den Berg
Komkommer met tonijn
 9
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Kerstborrelboom
 3
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Gegrilde aubergine met hummus
 24
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.