Uiencake met basilicum en brie

Uiencake met basilicum en brie

Ingrediënten

1 persoon

Deze uiencake met basilicum en brie is zeker wel een aanrader. De uiteindelijke smaak van de cake is wel heel erg afhankelijk van het soort brie dat je erin stopt. Kies je voor een brie die vrij zacht en neutraal van smaak is, maakt dit de cake uiteraard ook vrij neutraal. Ben je gek op wat sterkere kaassoorten kun je deze uiencake ook prima maken met een blauwe kaas. 
De uiencake is heerlijk als snack, maar kan ook prima als lunch met een groene salade worden gegeten, of als hoofdmaaltijd. Recept afkomstig uit Het beste uit Delicious van Kirsten Eckhart.
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 60-80 min

 

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.