Vietnamese Bloemkoolsla

The Lion Kitchen X Culinessa Part II

Ingrediënten

4 personen

Deze fris pittige Vietnamese salade met geroosterde bloemkool, Spaanse peper, wortelen, koriander en Thaise basilicum is hemels! Super gemakkelijk en snel om te maken en daarnaast nog gezond ook! Serveer deze bloemkoolsla met een heerlijke Vietnamese nuoc mam dressing gemaakt van geperste knoflookteen, vissaus, limoensap, chiliflakes en suiker. Klinkt goed toch? Eet smakelijk! 

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Vietnamese springrolls – foodblog event september
 12
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Video: Vietnamese springrolls
 14
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Vietnamese Salad
 9
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.