Wafels bakken

Wafels bakken


Met dit recept bak je in korte tijd heerlijke wafels. In het beslag zit geen gist, dus het heeft ook geen rijstijd nodig. Ideaal! Het bakpoeder en de opgeklopte eiwitten zorgen voor een lekkere luchtige wafel. Serveer ze versgebakken met wat poedersuiker en vers fruit en/of chocolade. Of met een bolletje vanille ijs als dessert. Smullen! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Anita.houdendycke
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.