Wildstoof van hert
Zo met de feestdagen is het heerlijk om een goede stoofpot op tafel te zetten. En deze wildstoof van hert is echt ongelofelijk lekker. Hertenskukade is namelijk heerlijk mals en het heeft niet een hele sterke wildsmaak. Het perfecte gerecht als je dus eens wild wilt proberen. De ontbijtkoek die in het stoofpotje is verwerkt geeft een kruidige smaak en tegelijkertijd bindt het de saus. Heerlijk! Serveer de wildstoof met aardappelgratin, stoofpeertjes en wat frisse salades en genieten maar. Bereidingstijd: 20 min | Stooftijd: 150 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |