Zalmtompouce met romige forelmousse

Kerstkoken als een chef: Zalmtompouce met romige forelmousse


Als je op zoek bent naar een bijzonder, chef-waardig voorgerechtje, dan is deze Zalmtompouce met romige forelmousse zeker een aanrader. Het ziet er super uit, en is ook nog eens bijzonder makkelijk klaar te maken. Geen moeilijke technieken of ingrediënten. Wel met de signatuur van een chef. Een ideaal gerechtje die je perfect een dag van tevoren al kunt bereiden. Tijdens het kerstdiner hoef je alleen nog maar in plakken te snijden, de spiegeleitjes te bakken en klaar! Klinkt goed toch? Bereidingstijd: 35 min | Wachttijd: 6 uur om op te stijven 

10 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Mieke Mullenders
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.