Zelf bechamelsaus maken

Zelf bechamelsaus maken

Ingrediënten

3 personen

Bechamelsaus is een romige witte saus die vaak over of bij de groente wordt geserveerd. Deze saus, die inmiddels bijna niet meer weg te denken is uit de keuken, is de basis voor ontelbaar veel andere roomsauzen. En de lekkerste bechamelsaus maak je natuurlijk gewoon zelf met bloem, roomboter en melk. Wanneer je deze basissaus onder de knie hebt, kun je er eindeloos mee variëren. Voeg eens wat nootmuskaat toe voor een groentesaus of een scheutje wijn om te serveren bij vleesgerechten. 

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Zelf bechamelsaus maken
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
How To Zelf bechamelsaus maken
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Rode wijnsaus
 3
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Romige ovenpasta met pompoen
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.