Zelf pizzabroodjes bakken

Please fix..

Ingrediënten

Met dit recept bak je zelf de lekkerste pizzabroodjes. Voor de basis gebruik je wit brooddeeg. Met wat daarop komt kun je natuurlijk naar hartenlust variëren! Je kunt de tomatensaus zelf maken, of kant en klaar kopen. Ook kun je tomatenpassata gebruiken die je op smaak brengt met wat peper, zout en Italiaanse kruiden. En voor de topping kies je natuurlijk gewoon wat je zelf lekker vindt: tonijn met zwarte olijven, champignons met gorgonzola of gegrilde aubergine met mozzarella. Eigenlijk zijn de keuzes eindeloos! 
Voorbereidingstijd: 30 min | Rijzen: 60 min + 45 min | Oventijd: 15-25 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Minkenbergm
  • sam.sam
Easy Peasy Pizzabrood
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Mini Pizza’s maken
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Easy Mondays: Griekse Skinny Pizza
 20
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.