Zoete aardappelcurry met bloemkool

Zoete aardappelcurry met bloemkool


Een curry hoef je niet altijd te maken met vlees. Deze vegetarische zoete aardappelcurry met bloemkool is minstens net zo lekker. Helemaal niet moeilijk om te maken en super van smaak.  Serveer deze curry met witte rijst en extra gehakte koriander en je hebt een top maaltijd! Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sjors van Tongeren
  • Katja Cocco
  • Karen Buskens
  • Smitdewy
  • Madieke van der Zee
  • Margriet Smit Westerveld
  • Milou van den Bos
  • Wendy Huijberts
  • Barbara VandeVelde
  • Bettina van den Bosch
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.