Caprese empanadas

Dit recept voor empanadas heeft een Italiaanse twist. Ze zijn gevuld met tomaat, mozzarella en basilicum en hebben daarom de naam Caprese empanadas. Alles wat normaal in een caprese salade gaat, zit in deze caprese empanadas. De empanadas zijn ook lekker met feta, spinazie en ui, maar je kunt natuurlijk eindelijk variëren. Het recept is voldoende voor 15 stuks. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |