Gemarineerde courgette
Gemarineerde courgette is een typisch Italiaans gerecht. Italianen eten deze gemarineerde groente vaak als antipasto, een aperitiefhapje dat traditioneel voor het avondmaal geserveerd wordt. Ik heb me met dit gerechtje laten inspireren door Sicilië, het is zo makkelijk en echt lekker fris. Serveer deze gemarineerde courgette als bijgerecht of leg ze op een bruschetta en serveer als antipasto. Zowel warm en koud is het heerlijk! Bon appetit!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |