Vegetarische groenteballetjes met aioli

Vegetarische groenteballetjes met aioli


Met de juiste ingrediënten kun je zelf heerlijke groenteballetjes maken die niet uit elkaar vallen. Men neme een stevig ingrediënt wat ook volume aan de balletjes geeft. In het geval van dit groenteballetjes recept is dat bulgur en panko. Peulvruchten zijn ook een hele goede toevoeging. Kikkerwten bijvoorbeeld. En gebruik geen waterige groenten. Deze groenteballetjes zijn perfect voor bij de borrel met aioli om in te dippen. Maar ook lekker met pasta en tomatensaus. Of op een wrap met de zelfgemaakte aioli, de groenteballetjes en wat frisse tomatensalade. Top om mee te variëren dus. 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.