Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts

Deze aardappelsalade bevat voor de verandering geen mayonaise. Dit is een echte salade met verse ingrediënten, die je prima als lunch of 1-persoons hoofdgerecht kan maken. Je halveert de aardappeltjes en bakt ze in flink wat boter lekker bruin. Laat ze rustig doorgaren terwijl je de rest van het gerecht klaar maakt. Bak de spek reepjes krokant en bak in dezelfde pan de harico verts totdat ze licht gekleurd zijn. Dan alleen nog even de aiolie met water mengen. Als de aardappels mooi bruin zijn, meng je ze met de andere ingredienten en giet je de aiolie over de salade. Eet smakelijk.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |
![]() |
Kokos cheesecakebars |