Bloemkool stamppot zonder aardappelen

Bloemkool stamppot zonder aardappelen


Bloemkool is een super veelzijdige groente. Heerlijk om als vervanging voor couscous, als pizza, om een soepje van te koken, rauw te eten of te koken. Maar je kunt er ook een geweldig lekkere stamppot mee maken. Zonder aardappel, goed vullend maar toch redelijk licht. Garneer de bloemkool stamppot met wat geroosterde pijnboompitten en wat blauwe kaas. Serveer de stamppot met kippengehaktballen en smullen maar. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Angela Rombout
  • Joycemeijer1977
  • Foody redactie
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Sabine Poland
  • Hagoed
  • Hester Keuss
  • Aike van den Brand
  • Tania van Huik
  • Jolanda Dieleman-van Meegdenburg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.