Bloemkool stamppot zonder aardappelen

Bloemkool stamppot zonder aardappelen

Ingrediënten

4 personen

Bloemkool is een super veelzijdige groente. Heerlijk om als vervanging voor couscous, als pizza, om een soepje van te koken, rauw te eten of te koken. Maar je kunt er ook een geweldig lekkere stamppot mee maken. Zonder aardappel, goed vullend maar toch redelijk licht. Garneer de bloemkool stamppot met wat geroosterde pijnboompitten en wat blauwe kaas. Serveer de stamppot met kippengehaktballen en smullen maar. Enjoy! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Weekendbites: Romesco dip Romesco dip
Fresh & Easy: Skrei met chermoula Skrei met chermoula
Dutch baby met blauwe bessen compote Dutch baby met blauwe bessen c...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Angela Rombout
  • Joycemeijer1977
  • Foody redactie
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Sabine Poland
  • Hagoed
  • Hester Keuss
  • Aike van den Brand
  • Tania van Huik
  • Jolanda Dieleman-van Meegdenburg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.