Bruschetta in een glaasje
Bruschetta is heerlijk als tussendoortje, voorafje of als hapje bij de borrel. Traditioneel wordt het geserveerd op een sneetje brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra vierge olijfolie, tomaatjes, rode ui en eventueel nog wat basilicum. Maar je kunt de bruschetta ook serveren in een glaasje. Origineel en een super leuke manier om je diner mee te starten. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |