Caponata met Indonesisch tintje

Caponata met Indonesisch tintje

Ingrediënten

4 personen

Caponata is een typisch Siciliaans groentegerecht wat zich kenmerkt door de smaakcombinatie van zoet en zuur. Heerlijk met onder andere aubergine, paprika en kappertjes. Serveer deze variant met een Indonesisch tintje met peterselie, rijst en kangkung (Indonesische spinazie) en roerbak deze met knoflook, chili, vissaus en palmsuiker. Ook smaakt het super als lunch met brood of toast. Enjoy! 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Joyce Van Wilsem-Schiferli
  • Elocin Zarah
Gado gado
 24
PhilippineLiefde voor Lekkers
Gado Gado
 20
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Gado Gado
 7
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
BBQ is on: Geroosterde Aubergine
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Nasi Kuning met ketjapkip
 15
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.