Caponata met Indonesisch tintje
Caponata is een typisch Siciliaans groentegerecht wat zich kenmerkt door de smaakcombinatie van zoet en zuur. Heerlijk met onder andere aubergine, paprika en kappertjes. Serveer deze variant met een Indonesisch tintje met peterselie, rijst en kangkung (Indonesische spinazie) en roerbak deze met knoflook, chili, vissaus en palmsuiker. Ook smaakt het super als lunch met brood of toast. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |