Chocolade ijs met extra pure stukjes

Chocolade ijs met extra pure stukjes

Ingrediënten

Er is geen enkel moment in het leven dat je geen chocoladeijs kunt gebruiken. Het is de ultieme traktatie om iets te vieren, maar ook een goed medicijn als het eens wat minder goed gaat. Dit is dus ijs dat je eigenlijk altijd in je vriezer moet hebben. Afhankelijk van hoe ernstig de situatie is kun je de dosis chocolate chips opvoeren. 

Let op: Als je geen ijsmachine hebt duurt het ongeveer vier uur om het ijs te maken

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.