Kidsproof: Bananenijsjes met chocola
Ik wil het maar vast gezegd hebben: deze bananenijsjes met chocola zijn niet alleen lekker voor kids. Ohh ze zijn zo lekker! En zo ontzettend simpel om te maken! Je neemt een bevroren banaan, doopt deze in de gesmolten chocolade en dipt het in geraspte kokos. Makkelijker kan echt niet! Het receptje is ook nog eens verantwoord, mits je pure chocolade gebruikt natuurlijk. Wil je een extra bite, dip het ijsje na de chocolade dan lekker in wat gehakte hazel- of pistachenoten. Goddelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |