Chocolade siroop
Chocolade siroop van Hershey. Wie in Amerika is geweest kent die bruine flessen vast wel. Heerlijk over ijs, pannenkoeken, in je koffie, in je milkshake... yummy! Zelf heb ik een frappucino mokka gemaakt en daarin mag de chocolade siroop natuurlijk niet ontbreken. En met maar een drie tal aan ingrediënten maak je dit natuurlijk super simpel zelf. In minder dan 10 minuten is deze siroop klaar en maak je dat bolletje vanille ijs of dat kopje koffie net nog even iets lekkerder. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |