Gegrilde courgette carpaccio met kikkererwten salsa

Foody Redactie


Ik maakte voor het eerst kennis met dit recept tijdens Foodblogger Connect in 2011, Anjum Anand maakte dit gerecht live en toen ik achteraf mocht proeven was ik echt verkocht. Love at first taste! Deze denderende gegrilde courgette carpaccio is helemaal niet moeilijk, dus laat je niet afschrikken door het grote aantal ingredienten en zorg er voor dat je hoe dan ook nieuwe kruiden gebruikt. Dus geen currypoedertjes die een jaar in je voorraadkast hebben gelegen: die zijn écht niet goed meer. Vergeet ook zeker de pistachedressing niet; de smaken van die dressing zijn een té groot onderdeel van het gerecht om het weg te laten. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Wendy Huijberts
  • Louise Van Der Kelen
  • Marleen van Lelieveld
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.