Havermoutkoekjes

Muffins met citroen en bramen


Deze havermoutkoekjes zijn heerlijk krokant van buiten en aan de randjes, maar het midden is nog lekker zacht. Precies goed! De koekjes maak je met onder andere boter, kristalsuiker, basterdsuiker, havermout en bloem. Je bakt de koekjes af op 190 graden gedurende 15 minuten tot de randjes goudbruin kleuren. Daarnaast bewaar je de keken in een afgesloten trommel: daar blijven ze zeker een week goed!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Naomi Van de Pol
  • Kees van Eijnsbergen
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Ingrid van der Heijden
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.