Kabeljauw en papilotte
Nu het echt zomer begint te worden en de barbecue dan echt aan kan, is het weer tijd voor een heerlijk visgerechtje van de barbecue. Kabeljauw en papillote om precies te zijn. Op deze manier bereid je de vis samen met een aantal smaakmakers in een pakketje van bakpapier. Drie simpele ingrediënten die het stukje vis een heerlijke frisse smaak geven. In dit geval citroen, rozemarijn en tomaat. Door het en papillotte te bereiden droog de vis niet uit en is het erg smaakvol. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |