Kabeljauw met citrus basilicumsaus

Kabeljauw met citrus basilicumsaus

Ingrediënten

2 personen

Op zonnige dagen heb je soms niet veel meer nodig dan een heerlijk stuk vis met een smakelijke saus. Kabeljauw met een frisse citrus basilicumsaus is perfect. Het zoete van de sinaasappel met het kruidige van de basilicum én de zachte structuur van de vis is echt een topper van een combinatie. Serveer met rijst en groene asperges en je hebt een lekkere, lichte avondmaaltijd. Enjoy! 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Katja Cocco
  • Foody redactie
  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.