Kabeljauw met citrus basilicumsaus

Kabeljauw met citrus basilicumsaus


Op zonnige dagen heb je soms niet veel meer nodig dan een heerlijk stuk vis met een smakelijke saus. Kabeljauw met een frisse citrus basilicumsaus is perfect. Het zoete van de sinaasappel met het kruidige van de basilicum én de zachte structuur van de vis is echt een topper van een combinatie. Serveer met rijst en groene asperges en je hebt een lekkere, lichte avondmaaltijd. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Kim Van Der Linden
  • Katja Cocco
  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.