Kip met Ras el hanout

Fresh & Easy: Kip met Ras el hanout

Ingrediënten

4 personen

Marokkaanse kip met Ras el hanout en abrikozen uit de oven. Héérlijk! Deze smaken samen zijn een super combinatie. Het zoete van de abrikozen is superlekker met de warme specerijen uit de Ras el hanout. Je zou dit recept ook heel goed in een tajine kunnen maken. Serveer de Marokkaanse kip met couscous en geroosterde groenten uit de oven of met flatbread en dips. Van dit Arabische maaltje ga je zeker genieten. Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 35-40 min 

TIP: Laat van te voren de gedroogde abrikozen en pruimen minimaal een uur wellen in warm water. 

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Corrie Roos
  • Marit van Boldrik
  • Dennis de Wit
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.