Kip met Ras el hanout

Fresh & Easy: Kip met Ras el hanout


Marokkaanse kip met Ras el hanout en abrikozen uit de oven. Héérlijk! Deze smaken samen zijn een super combinatie. Het zoete van de abrikozen is superlekker met de warme specerijen uit de Ras el hanout. Je zou dit recept ook heel goed in een tajine kunnen maken. Serveer de Marokkaanse kip met couscous en geroosterde groenten uit de oven of met flatbread en dips. Van dit Arabische maaltje ga je zeker genieten. Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 35-40 min 

TIP: Laat van te voren de gedroogde abrikozen en pruimen minimaal een uur wellen in warm water. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Corrie Roos
  • Marit van Boldrik
  • Dennis de Wit
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.