Kip met sinaasappel en Râs al hânout

Kip met sinaasappel en ras el hanout

Ingrediënten

4 personen

Ik heb van die fases waarin ik bepaalde dingen heel erg vaak eet. Op dit moment zit ik in een gemarineerde kip-fase, waarin ik allerlei marinades uitprobeer. Ik deelde eerder al een recept voor Surinaamse kip, maar dit keer krijg je een Marokkaans recept voorgeschoteld. Het was een uitprobeerseltje met Râs al hânout en sinaasappel, en het is echt súperlekker geworden! Met de marinade ben je zo klaar, maar zorg wel dat je marinade minstens 8 uur in de kip kan trekken voor een echte smaaksensatie!


 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Judith van Wolven
  • Judith Bandell
Fresh & Easy: Kip met Ras el hanout
 9
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Marokkaanse lamsstoof
 10
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Stoofpotje met lam
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.