Kokosmakroontjes met kokosbloesemsuiker
Op zoek naar een heerlijk tussendoortje? Maak zeker eens deze kokosmakronen. Super gemakkelijk om te maken en ze zijn ook nog eens suikervrij. Dit omdat de geraffineerde (witte suiker) wordt vervangen voor kokosbloesemsuiker. Kokosbloesemsuiker geeft een goede structuur aan baksels en de smaak is ook nog eens top! Kan niet beter toch? Verdeer nog wat gesmolten chocolade over de kokosmakronen en genieten maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |