Koninginne Pavlova met mango-sinaasappel curd
Deze heerlijke Koninginne Pavlova met mango-sinaasappelcurd, mag natuurlijk niet ontbreken op deze heugelijke dag. Op 30 april draagt ze het stokje over aan haar zoon en ik mag hopen dat ze daarna gaat genieten van haar welverdiende vrije tijd. Het basisrecept voor de pavlova komt bij de koningin van alle pavlova’s vandaan; jazeker, Nigella. En ja, met poederkleurstoffen heb ik deze royale rood-wit-blauwe pavlova gemaakt. En vooral die oranje mango-sinaasappelcurd, die doet het ‘m. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |