Op de huid gebakken zeebaars

Op de huid gebakken zeebaars


Op de huid gebakken zeebaars zie je vaak op de menukaart staan in restaurants en ook in foodmagazines komen ze veel voorbij. Vanaf nu kun jij dat ook gewoon thuis maken. Zeebaars heeft een lekker pure en milde smaak en kun je heel goed bakken. Je moet daar alleen wel even je aandacht bijhouden, want het huidje moet wel lekker krokant worden. Eet de zeebaars lekker met aardappeltjes en gewokte spinazie met sjalotjes en knoflook.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Angelique Hagoort-Sweere
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.