Op de huid gebakken zeebaars
Op de huid gebakken zeebaars zie je vaak op de menukaart staan in restaurants en ook in foodmagazines komen ze veel voorbij. Vanaf nu kun jij dat ook gewoon thuis maken. Zeebaars heeft een lekker pure en milde smaak en kun je heel goed bakken. Je moet daar alleen wel even je aandacht bijhouden, want het huidje moet wel lekker krokant worden. Eet de zeebaars lekker met aardappeltjes en gewokte spinazie met sjalotjes en knoflook.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |