Pompoensoep met tomaat en kerrie

Pompoensoep met tomaat en kerrie

Ingrediënten

4 personen

Deze pompoensoep is door de toevoeging van de kardemom, kerrie en kurkuma net even anders. De specerijen maken de soep lekker pittig en je waant de even in India. Wees wel voorzichtig met de kardemom, dit is een vrij sterk specerij. Proef tussendoor en voeg dan eventueel nog wat meer toe. Serveer met een lepeltje yoghurt of creme fraîche en wat brood.

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Linda Vreugdenhil
  • Petra Teuben
  • Arnella Miedema
  • Louise Van Der Kelen
  • Dina.kok
Oosterse pompoensoep
 14
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Groen in het seizoen: geroosterde pompoensoep
 12
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Pittige pompoensoep
 7
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Snelle pompoensoep
 7
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.