Risotto met pittige worst en kastanjechampignons
Het is alweer en tijdje geleden dat ik een recept voor risotto plaatste, dus bij deze heb ik een heerlijke herfstrisotto voor je! Natuurlijk maak je hem met champignons omdat dat zo heerlijk bij het seizoen past, maar er gaat ook een ontzettend lekker kruidig worstje in. Ik kreeg mijn worstje tijdens de persreis in het PortugeseĀ Barrancos, maar je kunt er eigenlijk elke kruidige, gedroogde worst voor gebruiken die er te vinden is. Je maakt de risotto af met Parmezaanse kaas en wat knoflook en ui en klaar is kees. Een heerlijk recept voor regenachtige dagen, dat ook nog eens binnen een handomdraai op tafel staat!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |