Rozijnen speltbrood
Het is weer foodblogswap-tijd! Ik doe mee aan de foodblogswap om lekker uit mijn comfortzone te stappen en nieuwe recepten te ontdekken. Dit keer mocht ik iets maken van Marion's Kitchen Stories. Marion bakt graag brood, en ik doe dat dus nooit, dus dit was een mooie gelegenheid om eens lekker te gaan bakken! Dit rozijnen speltbrood was de uitkomst. Ik vond het echt geweldig! Het kneden heeft iets therapeutisch en het brood was echt hemels!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |