Tiramisu Pavlova
Ik ben dol op Pavlova en ik ben nog doller op Tiramisu, dus waarom niet beide in één? Ik ben een echte coffeelover en als er een toetje zie met koffie, dan moet ik dat proberen, zo ook nu. Deze Tiramisu Pavlova is gebaseerd op de cappuccino Pavlova van Nigella. Je kunt de merengue bodems de dag van te voren maken, bewaar ze dan in een afgesloten zak. Het mascarpone mengsel zou ik pas op het laatste moment toevoegen, ander heb je de kans dat de crunch van het schuim een beetje wegvalt. Een ding is zeker, hij is super lekker en iedereen zal er van smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |