Turks Brood Snack
Wil je een lekker hapje serveren bij de borrel? Met Turks brood zit je eigenlijk altijd wel goed. Heerlijk met wat aioli, hummus, tapenade of andere lekkere smeerseltjes. Maar met dit receptje maak je Turks brood nóg lekkerder! Maak inkepingen in het brood en vul deze met Parmezaanse kaas en rozemarijn en schuif de oven in. Ook heerlijk met mozzarella, kruidenboter en andere (verse) kruiden. Maak m zoals je het zelf lekker vindt. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |