Witte stoofpeertjes met dessertwijn en jasmijnthee

Witte stoofpeertjes met dessertwijn en jasmijnthee


Koken met wijn is niet alleen leuk, het is ook nog eens lekker en geeft mooie diepe smaken in je gerechten. In dit geval wordt er niet gekookt met rode wijn of port, maar met een iets minder voor de hand liggende wijn. Deze witte stoofpeertjes worden namelijk klaar gemaakt in dessertwijn. En niet alleen dessertwijn, maar ook met vanille en jasmijnthee. Klinkt heerlijk toch? Serveer de peertjes met een bolletje vanille soja-ijs en je hebt een top dessert! Enjoy! 

Voorbereidingstijd: 15 min | Stooftijd: 120 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.