Zelfgemaakte citroenpudding

Zelfgemaakte citroenpudding

Ingrediënten

4 personen

Pudding is tegenwoordig niet een heel populair dessert meer, maar daarom zeker niet minder lekker. En ontzettend gemakkelijk om zelf thuis te maken. Het handige van het maken van een pudding maken is dat je het ook gewoon een dag van te voren kunt doen. Sterker, dat is zelfs beter, dan hoef je je geen zorgen te maken of je pudding wel voldoende opgestijfd is om hem te storten. Deze citroenpudding met limoncello is heerlijk fris. Een perfecte afsluiter voor een leuk etentje. Wanneer je liever geen alcohol gebruikt kun je de limoncello weglaten. Top af met witte geraspte chocolade en wat citroenrasp. Voorbereidingstijd: 30 min | Koelen: minimaal 3 uur 

 

Favoriet recept van

  • Praet
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.