Basisrecept Guacamole

Foody Redactie


Nacho's met guacamole, yum!! Niet alleen bij nacho's natuurlijk. Ook bij een burritobowl, bij wraps of om groenten in te dippen is guacamole heerlijk. Guacamole is super simpel om te maken met dit basisrecept. Hét basisingrediënt waar het allemaal om draait is natuurlijk avocado. Maar tomaat, ui en peper mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Net als een beetje limoensap. Je kunt er voor kiezen om de guacamole te pureren, maar als je van een grovere dip houdt kun je de avocado ook prima fijn prakken en de overige ingrediënten er doorheen mengen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Katja Cocco
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.