Bladerdeegrol met gehakt en ei

Foody Redactie


Nog inspiratie nodig voor de aankomende paasdagen? Zoete hapjes zijn natuurlijk altijd lekker, maar deze hartige bladerdeegrol met gehakt en ei is ook zeker een aanrader. Super om te serveren bij de brunch, als hapje of zelfs als onderdeel van het paasdiner of buffet. Pluspuntje: deze bladerdeegrol is helemaal niet zo moelijk om klaar te maken. Ideaal dus. Geniet ervan.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Smitr76
  • Alleblasmaaike
  • Melissa Schurer
  • Corry Kuster-scholtz
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.