Bladerdeegtaart met boerenkool en worst
Het is weer koud buiten en dan is het ontzettend lekker om boerenkool te eten met worst. Bij deze variant stopt de boerenkool en worst in een bladerdeegtaart! Het is weer eens iets anders en gelukkig niet moeilijk om te maken. 40 minuten de oven in en je kan gaan genieten van je heerlijke bladerdeegtaart met boerenkool en worst. Yum!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |