Bosbessentaart met citroen
Ziet deze bosbessentaart er niet heerlijk uit? Dan komt goed uit, want het is echt een topper! De taart is lekker fris, fluffy en zoet te gelijk. Niet te zoet, maar precies goed. Maak de cake af met een heerlijke topping van roomkaas, poedersuiker en slagroom. Yum!! De taart is niet heel moeilijk om te maken, maar neemt wel wat tijd in beslag. Maar echt, dat is het waard. Enjoy!
Bereidingstijd: 20 min | Oventijd: 40 min | Wachttijd: 60 min | Koeltijd: 60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |