Dipperz met zelfgemaakte guacamole

Dipperz met zelfgemaakte guacamole en tomatensalsa met feta


Staat er binnenkort een gezellige borrel op het programma en ben je op zoek naar lekkere hapjes om te serveren? Zoek dan zeker niet verder! Deze Dipperz geserveerd met zelfgemaakte guacamole én een tomatensalsa met feta is zeker de moeite waard. De Potato Dipperz van Lamb Weston zijn een goeie snack; ze vullen, net als frites, maar zijn qua moment om te eten meer vergelijkbaar met chips. Ideaal voor een borrel dus. Wijntje erbij en genieten maar. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Lamb Weston
Lamb Weston

Ken jij de Potato Dipperz al? De Potato Dipperz zijn met hun scoop-vorm ideaal om mee te dippen. Ze zijn krokant van buiten en hebben een heerlijke volle aardappelsmaak van binnen. En weet je wat zo fijn is? Ze zijn perfect om mee te variëren. Je kunt ze frituren, bereiden in de airfryer of oven. De veelzijdige Potato Dipperz zijn heerlijk om te snacken en daardoor perfect voor een borrel of feestje. Maar zijn ook heerlijk als onderdeel van een tapasavond. Klinkt goed toch? Inspiratie nodig? Bekijk hier de lekkerste receptjes.

Nieuwe snack voor tijdens de borrel Nieuwe snack voor tijdens de b...
Dip Party
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Nieuwe snack voor tijdens de borrel
Lamb WestonLamb Weston
Nieuwe snack voor tijdens de borrel

Als bijgerecht, hapje of voor bij de borrel: de nieuwe Potato Dipperz van Lamb Weston zijn op allerlei manieren te consumeren. De scoopvorm maakt het mogelijk...

Lees meer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.