Griekse borrel met Potato Dipperz

Muffins met citroen en bramen


Aardappeltjes bij de borrel? Yes, echt. Deze Potato Dipperz zijn perfect om te serveren met de borrel. Door de speciale scoop vorm zijn ze ideaal om te dippen in verschillende sausjes en dips. En hoewel aardappels niet heel erg Grieks zijn, zijn ze wel perfect als onderdeel van een Griekse borrel. Serveer deze lekkere Dipperz in combinatie met tzatziki, spiesjes met tomaat, feta en gegrilde paprika én kip souvlaki spiesjes en het wordt gegarandeerd genieten. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
  • Melissa Schurer
  • Lamb Weston
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.