Engelse apple crumble
Ingrediënten
- 100 gr suiker, voor de crumble
- Snuf kaneel
- 10 ml water
Zin in een lekker appelgebakje? Maak dan eens deze traditionele Engelse apple crumble. Bij dit appelgebakje wordt de appel eerst gekookt tot appelmoes, voordat deze wordt verwerkt in de crumble. De appelmoes in schaaltjes en verdeel daar vervolgens de crumble over welke is gemaakt van bloem, boter en suiker. Schuif de schaaltjes in de oven en bak de apple crumble in ongeveer 30 min goudbruin. Makkelijk toch? Heerlijk bij de thee/koffie of met een custard saus heerlijk als dessert. Enjoy!


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tanqueray Amber Spiced cocktail |
![]() |
Rosé o'clock: life is too sho... |
![]() |
Headlines - met BACARDÍ Spiced |