Gekarameliseerde knoflooktaart
Deze gekarameliseerde knoflooktaart is echt waanzinnig lekker! Door eerst de knoflookteentjes te blancheren en vervolgens te karameliseren wordt de smaak heel zacht en niet zo heftig. Zeker de moeite waard om te proberen. Lekker om te serveren met een salade als hoofdgerecht of in kleine puntjes voor bij de borrel.
Voorbereidingstijd: 20 min | Kooktijd: 20 min | Oventijd: 20 min + 35-40 min
De Gekarameliseerde knoflooktaart is naar recept van Yotam Ottolenghi
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |