Glutenvrije taart met banaan en kokos (vegan)
Deze heerlijke glutenvrije taart met banaan en kokos is niet alleen ontzettend gemakkelijk om te maken, maar ook nog eens superlekker. En niet te vergeten helemaal vegan. Door de bodem van haver, kokosolie en dadels heeft de taart een lekkere crunchy bite. De banaan en kokos zorgen voor een volle en romige smaak. Yum!!
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 20 min | Koeltijd: minimaal 60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |