Gnocchi carbonara
Carbonara saus is op zich al heel lekker: stukjes pancetta en een Parmezaanse kaas roomsaus, maar met gnocchi is het nóg lekkerder. Krokant gebakken gnocchi welteverstaan. De buitenkant wordt lekker knapperig en mooi bruin en de binnenkant blijft, zoals je van gnocchi gewend bent, zacht. En in een paar minuten maak je een heerlijke carbonara saus. Pancetta bakken, knoflook toevoegen, slagroom er doorheen roeren, kort inkoken en op smaak brengen met peper en zout! De gebakken gnocchi schep je er tot slot doorheen. En klaar is je gnocchi carbonara.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |