Homemade mosterd

Zelf mosterd maken


Zelf mosterd maken klinkt wellicht overbodig maar het is zeker de moeite waard. Het maken van mosterd is opzich niet moeilijk of veel werk, maar je moet wel de tijd nemen. Net gedraaide mosterd is namelijk niet te eten. De mosterd dient minimaal drie dagen te staan alvorens deze te eten is. Variëer met de peper, al naar gelang je van meer of minder pittig houdt. 

 
Simone's Kitchen
Simone's Kitchen

In Simone's Kitchen vind je allerlei lekkere recepten. Van een supergezonde salade tot een...

Panforte - Italiaanse lekkernij met noten Italiaanse panforte gevuld met...
Groene smoothiebowl met spinazie en courgette Groene smoothiebowl met spinaz...
Bietenwraps - voor een kleurige lunch Bietenwraps
Meer van Simone's Kitchen
Homemade mosterd
 4
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Homemade Eiersalade
 6
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
BBQ Tip: Zelf BBQ sauzen maken
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Mosterd-dillesaus van Ikea zelfgemaakt
 5
PhilippineLiefde voor Lekkers
The Lion Cheats | Aioli
 2
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.