Koken met bijzondere en verrassende ingrediënten

Snelle basis groentesoep


Als foodblogger zijnde is het super leuk om te experimenteren met nieuwe ingrediënten, maar het moet wel zo zijn dat deze ingrediënten makkelijk verkrijgbaar zijn. De Albert Heijn maakt het vanaf nu een stuk makkelijker. Zij breiden hun assortiment namelijk uit met een aantal nieuwe, bijzondere en verrassende producten. Met drie nieuwe producten uit hun assortiment is dit heerlijke Japanse noedelsoepje met zeekraal gemaakt welke wordt geserveerd met een lekkere zeewiertapenade. Klinkt goed toch? 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Ivonne Niessink
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.