Lemper met tonijn

Foody Redactie


Ik doe af en toe mee aan de foodblogswap, en dan maak ik een gerecht van een andere foodblogger. Heel erg leuk! Dit keer maakte ik lemper met tonijn van vriendin-foodblogger Esmee. Voor diegene die niet weten wat lempers zijn: het zijn kleine rolletjes van kleefrijst met een vulling van gekruide groente, vlees, kip of vis. Deze lempertjes zijn heerlijk als snack, of als bijgerecht bij de warme maaltijd. Fijn ook: je kunt ze koud en warm eten, dus maak er gewoon een hele hoop in het voren!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Claudia Ahlers
  • Gaby N
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.