Meloen granita

IJsjes zijn heerlijk, maar natuurlijk niet echt goed voor de lijn. Maar met deze granita kun je met iets minder schuldgevol genieten van een lekker ijsje. Granita is semi bevroren mix van fruit, water en suiker. Het grote verschil met ijs of sorbet is dan ook dat het niet volledig bevroren is, en het prima gemaakt kan worden zonder ijsmachine. Super lekker en heerlijk als dessert of als lekker tussendoortje op een warme zomerdag. Je moet wel wat geduld hebben voordat je er van kunt genieten, de granita moet minimaal 5 uur de vriezer in. Maar het is het zeker waard! Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |