Meloen granita

Meloen granita


IJsjes zijn heerlijk, maar natuurlijk niet echt goed voor de lijn. Maar met deze granita kun je met iets minder schuldgevol genieten van een lekker ijsje. Granita is semi bevroren mix van fruit, water en suiker.  Het grote verschil met ijs of sorbet is dan ook dat het niet volledig bevroren is, en het prima gemaakt kan worden zonder ijsmachine. Super lekker en heerlijk als dessert of als lekker tussendoortje op een warme zomerdag. Je moet wel wat geduld hebben voordat je er van kunt genieten, de granita moet minimaal 5 uur de vriezer in. Maar het is het zeker waard! Enjoy! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Frambozen roomijs
 7
Laura's BakeryLaura's Bakery
Citrus waterijsjes
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Raspberry fool (frambozentoetje)
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Weekendbites: Rosé sorbetijs met frambozen
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.